Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Skleník ze zavařovaček, oprava

Od: klepy96® odpovědí: 11 změna:
Dobrý den,
nemáte prosím někdo zkušenosti jak opravit rozbité zavařovací sklenice na skleníku?Moc děkuji

Skleník ze zavařovaček, oprava

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

vilik*
hodnocení

3x
U nás občas vídám lidi vyměňovat okna. Takže se s někým z vašeho okolí můžete domluvit na odvozu a skleník si uděláte z nich.
Při neochotě nechat stará okna za odvoz bych se zeptal ve sběrných dvorech, nesmí se to, ale občas se může podařit vyjednat si materiál tam.
Ty zavařovací sklenice jsou neestetická hrůza, to bych nechtěl ani opravené.

Stará okna za odvoz mám doma, ale já zase nevím, jak a komu je nabídnout. pochopitelně za odvoz.

Jsou u nich i žaluzie!

Na sběrný dvůr berou okna - rámy bez skel a sklo zvlášť. Taky mám okna za odvoz, některá i nová.

hodnocení

2x
Kdyby to byla jedna, tak bych to řešil výměnou.
U takového poškození bych to celé rozebral a udělal znova.
dusger*

Souhlasím s kolegou. I ty celé jsou strašně špinavé. Taky bych to rozbil a nahradil nějakým oknem. Tohle stejně nikdy řádně nefungovalo. Přestavbou dovnitř dostaneš světlo i teplo.

hodnocení

Kuva to bude otec těžce rozdýchávat,že se s tím sklenikem před x lety drbal ...ale máte recht-půlka prasklé,druhá špinavé...dík za radu
kenav

Mam ho taky,ze strany odkud jde nejvic slunce jsem lahve vyboural a osadil oknama.Jinak největší hovadina na kterou jsem se nechal nachytat ale zase je v nem pri jarnich mrazech teplo.

hm*
hodnocení

2x

Podle mě: Výměna - těžko. Buď prostě zlikvidovat, jak píšou přede mnou, nebo: jen prasklé nechat, rozbité zazdít (nebo lépe - strčit tam třeba kus polystyrenu a oplácat jen kolem).

asd1
hodnocení

0x

Půlka křáplá druhá špinavá = zbourat a udělat nový skleník...

jabraka*
hodnocení

0x

Než si pořídím nový skleník,je jich v nabídkách různých prodejců desítky,tak bych koupil kus PE folie a tento dosluhující bych s ní přikryl.Dva roky to vydrží ,po sklizni bych ho zboural a postavil nový.

JABRAKA

zbynek11111
hodnocení

0x

Opatrně vysekat dát novou láhev a na spáry použít nízko expanzní pěnu, před pár lety jsem to tak udělal.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]