U nás občas vídám lidi vyměňovat okna. Takže se s někým z vašeho okolí můžete domluvit na odvozu a skleník si uděláte z nich. Při neochotě nechat stará okna za odvoz bych se zeptal ve sběrných dvorech, nesmí se to, ale občas se může podařit vyjednat si materiál tam. Ty zavařovací sklenice jsou neestetická hrůza, to bych nechtěl ani opravené.
Kdyby to byla jedna, tak bych to řešil výměnou. U takového poškození bych to celé rozebral a udělal znova.
dusger*
Souhlasím s kolegou. I ty celé jsou strašně špinavé. Taky bych to rozbil a nahradil nějakým oknem. Tohle stejně nikdy řádně nefungovalo. Přestavbou dovnitř dostaneš světlo i teplo.
Kuva to bude otec těžce rozdýchávat,že se s tím sklenikem před x lety drbal ...ale máte recht-půlka prasklé,druhá špinavé...dík za radu
kenav
Mam ho taky,ze strany odkud jde nejvic slunce jsem lahve vyboural a osadil oknama.Jinak největší hovadina na kterou jsem se nechal nachytat ale zase je v nem pri jarnich mrazech teplo.
Podle mě: Výměna - těžko. Buď prostě zlikvidovat, jak píšou přede mnou, nebo: jen prasklé nechat, rozbité zazdít (nebo lépe - strčit tam třeba kus polystyrenu a oplácat jen kolem).
Než si pořídím nový skleník,je jich v nabídkách různých prodejců desítky,tak bych koupil kus PE folie a tento dosluhující bych s ní přikryl.Dva roky to vydrží ,po sklizni bych ho zboural a postavil nový.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.