Já jsem je letos viděla na jaře mezi cibulovinami vedle jiřin v Bauhausu. Tam ale stála jedna samostatně balená hlízka topinamburu 60,- Kč. Letos v létě ji pak měli o hodně levnější v Globusu v oddělení (kořenové) zeleniny. Nabízejí je některá zahradnictví na netu. zahradnictviweiss.cz/... I zahradnictví Krulichovi. Nebo na Sbazar.cz je jeden inzerát.
nemusí jásat..mi se jedná o to,že je to vhodné pro diabetiky.Já si to dělám s bramborama tak cca napůl a není to vůbec poznat ,,dělám z toho bramborový salát.Nikdo to nepoznal ..
A proč jste si nenechala svoje výpěstky na nynější sadbu? To je nejjednodušší. I když je nevyberete ze země všechny, znovu na jaře obrazí. No pokud je v zemi nesežerou hraboši.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.