Nejste přihlášen/a.
Minulou sobotu u nás padaly kroupy, sice ne nějak velké, ale stačilo to na to, aby na polykarbonátovém skleníku udělaly ve vrchní vrstvě desek na střeše dírky. Pojištění se prý vztahuje pouze na prostory v domě a nevím, jestli se na to vztahuje záruka. Příští rok skleník snad ještě vydrží, mám ho postavený 2 sezóny, ale jak dlouho, netuším . Nemáte někdo nějaké řešení mimo výměny celých desek? Napadlo mě nalepit asi na vnější stranu nějakou fólii, ale nevím jakou a jestli by to bylo dobré řešení. Dík za radu.
Pojištění se vztahuje na to, co máte pojištěné. Pojistit lze i nebytové prostory, ale to zřejmě nemáte. Já bych zkusil reklamaci, protože každý prodejce se vytahuje, že výhoda polykarbonátového skleníku je v tom, že mu neublíží kroupy. Kdyby byl 15 let starý, dejme tomu, ale když je ještě v záruce...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.