Nejste přihlášen/a.
Nevim, co dělat. Mám je vsechny přesadit, jelikož se udržují v hlíně? Ale mám hodně kytek, tak nevím, jestli to je nejlepší nápad.
Koupila jsem si nějaké ty žluté lepivé obdélníky, co se zapichují a ty mušky se pak přilepí. Jsou úplně plně a mušky stejně jsou. Mám si pořídit do každé rostliny jednu?
Teď jsem zkoušela si zakorenit semínko avokáda, dává se ze dvou třetin do vody. Poté, co mi zakořenili a začal rašit stonek, ve vodě se utopilo asi 20 mušek, asi je avokáda přitahují
Máte nějaké zkušenosti a rady prosím? Už mě to fakt otravujea bojím se, aby se rostlinám nic nestalo
Děkuji dopředu za každou radu
7x
Tak to Vám nezávidím. Bojoval jsem s nimi velmi dlouho, s různým výsledkem, zkoušel dokonce koupit, myslím že se to jmenuje hlístice, které by měli smutnice zlikvidovat a nic . Pak jsem si tady na poradně přečetl radu, že stačí použít hnojivo, které působí i proti smutnicím. Nevěřil jsem tomu teda moc, ale vyzkoušel jsem to. A světe div se - smutnice to vzdaly! ![]()
Takže doporučuji. Je to toto hnojivo substraty-hnojiva.heureka/...
Není zač, budu rád, když někomu pomůže. Já už ty potvory nesnášel, vyzkoušel snad všechny rady i ty, co jsou zde, stříkal to Biolitem... prostě nic nezabíralo, za chvíli byly zpátky. Teď už rok pokoj, díky bohu
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.