Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co mi to vyrostlo

Od: jakubsindelar odpovědí: 5 změna:
Dobrý den, mám dotaz. Od souseda jsme dostali sazenice a sám nevěděl čeho. Chtěl bych zjistit alespoň o co se jedná připadně pak pokud má někdo tip co s tím.
Děkuji

Co mi to vyrostlo

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

8x

Tvarem cuketa a už jsem našel i bílou odrůdu. Závěr: cuketa.

hodnocení

3x

Bílá cuketa. Normálně se prodávají v obchodech semena. Já ji ráda nemám, chybí mi právě ta klasická zelená barva. Tohle je pro mne prostě "albín". osiva-semena.cz/... a jsou i žluté cukety. Mně chutnají zelené, nebo ty pruhované.

hodnocení

2x
Někdo dokonce tvrdí, že bílá cuketa je chutnější. I když to žebrování je zvláštní asi se jim to v semenářském závodě sprsklo s patizonem nebo jinou tykví.

adell*
17.08.20 00:08
hodnocení

0x
Tekvica

hodnocení

0x
megaknihy.cz/...
Mne před lety oslovila tahle kniha. Milujeme cukety s houbami s anglickou slaninou. Nebo lečo s cuketou. I jen obalená v těstíčku a smažená je super. Teď tu byl na poradte.cz, i recept na cuketové matjesy. Každý si najde ten svůj oblíbený recept.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]