Nejste přihlášen/a.
Haló rádci, prosím o pomoc. Jsem sama doma a praskla mi hadice od solární sprchy a v těchto vedrech jí používám několikrát denně. Zítra si musím zajet nějakou koupit a mám dotaz.
Mám hadici s průměrem 13 mm, může to být 1/2 " hadice? Kousek hadice si vezmu s sebou, ale chci mít jistotu, že dovezu správnou velikost Nebo jak může být hadice s průměrem 13 mm jinak označena? Děkuji.
Případně další přenosná, obsah 14 litrů + voda v přívodní hadici...z odkazu od id má nádržku na 8 litrů; případně si zkuste vybrat tady. První jsem bral před cca 3 roky, bez problémů jede čtvrtou sezonu, v rodině máme další tři...Upevněné na betonové kostce 50x50x6cm přiloženými kovovými hmoždinkami a šrouby, drží bez problémů...nemá sice ruční sprchu, ale má vývod na oplach nohou...
Id, já bych se zeptala jakou máte tu solární sprchu. Už o její koupi uvažuji docela dlouho a vždycky mne odradí recenze. U mnohých modelů si lidé stěžují, že vůbec nelícují ty otvory kterými se musí sprcha přišroubovat k zemi. Už jsem hledala i mezi přenosnými, kde se nic nešroubuje, ale zase je kapacita vody nízká. Tak to vždycky vzdám, ale docela mne to mrzí, protože bych ji určitě využila a mám tady místo, kam pere slunce celý den. Díky za případnou odpověď.
Máme sprchu již 6 let, nevyrábí se, ale našla jsem podobnou, my jí nemáme barevnou, ale v chromu. Výhoda je sundávací hlavice neboť my ženy jí využijeme. Místo 10 m přípojné hadice máme hadici 25 m vystavenou na slunci (zásobárna vody) a v pohodě se po sobě osprchujeme dva a to já mám dlouhé vlasy. Přes den jen opláchnu pot a před západem slunce se kompletně osprchuji. Je přenosná, na zimu rozložitelná. Podobná je tato
Id, tak to Vám velmi děkuji. Přesně na tento typ jsem totiž koukala. To by se mi líbilo. Já se právě chci večer po práci venku pořádně osprchovat, jako v koupelně. Jsem sama, tak by mi to mělo stačit. A navíc je přenosná a mohu ji postavit kam chci a nic nemusím nikde vrtat a šroubovat. Ještě jednou díky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.