Mám na zahradě takové ty žulové zahradní kostky jako podlahu. Bohužel při výstavbě bylo jako podklad použita zeminu a štěrk a teď mě mezitím roste tráva. Co s tím dělat? Horká voda nepomáhá a vyndavat je nechci.
Já jsem se takhle trápila s chodníkem na zahradě z velkých placáků. Břidlice nebo co to bylo. Pak jsem se naštvala a nasadila mezi ně půdopokryvné rostlinky ze skalky. Bylo to hezké a vůbec jim nevadilo, že po nich někdo šlape. Prvomájový průvod to nikdy nebyl.
liska5
Ty kvetoucí mechy v mezerách jsou krásné, jenže to by musel tazatel ty trávy a plevele nejdřív ze spár vydobýt nebo kostky vyrýpat a dát pod ně dvojitou geotextilii. Kdyby to nebyla moc velká plocha, asi bych se do toho vyrýpávání kostek pustila.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.