Velké roční přírůstky má broskvoň, to je vrba, kterou musíte stále řezat, Vistárie, podražec, pnoucí hrachor, nebo fazole, jinak skoro všechny popínavé rostliny mají velké přírůstky.
Musel byste specifikovat, jestli to má být vytrvalá rostlina, nebo letnička, užitková, nebo okrasná.
Zajímavou rostlinou je mužák prorostlý. Z jedné rostliny je za několik let porost o rozloze více jak metr, výšky až 2,5 m a květy ohromně milují včely. Najděte si to na netu. Já jsem si kdysi nasbírala semínka v botanické zahradě a mám to doma kousek od plotu kvůli hlučnému ožralovi vedle. Navíc, když ji budete chtít zlikvidovat, tak stačí posekat u země, pak to párkrát zopakovat a rostlina se vysílí a sama zmizí.
Řepka v létě. Může se použít jako zelené hnojení. Vyklíčí i po sklizni na poli. Neroste tam plevel, nemusí se používat totální herbicid. Zaora, zaryje se až na podzim.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.