Nejste přihlášen/a.
Čau porado, mám doma semínka Marihuany a chtěla bych je zasadit.Ale moc toho o tom nevím
. Tak hledám něco na netu a nešla jsem vaši stránku. Když PORADNA, tak radte. Delffinek
Za mariuhanu už nebude vězení
Kuřáci marihuany se radují.České soudy začnou rozlišovat mazi tvrdými a makkými drogami Díky novému trestnímu zákoníku tak bude vlastnictví nejvíce 20cigaret marihuany či tří rostlin konopí jen přestupkem za který nebude hrozit vězení ale pokuta.Kdo však prodá drogu dětem může jít podle nového soudního kodexu za katr až na deset let.
Jinak konopí sázej až na jaře teď stoho nic nebude pokud nemáš lampu a pěstírnu.
Pokud ti je míň jak osmnáct tak to nekuř bude z tebe debil.Já osobně jsem začínal okolo 20tého roku a myslím si že tak nějak v pohodě ale znám spousty lidí kteří začali v 15ti a kouří furt tak jsou to celkem pěkný vymaštěnci.Uvědomte si že mozek se vyvíjí do dvacátého roku života
Ale je to každého věc
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.