Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak pěstovat Marihuanu?

Od: delffinek* odpovědí: 10 změna:

Čau porado, mám doma semínka Marihuany *ua* a chtěla bych je zasadit.Ale moc toho o tom nevím*hi*. Tak hledám něco na netu a nešla jsem vaši stránku. Když PORADNA, tak radte. Delffinek

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

martina30*
hodnocení

0x

Až vypěstuješ tak dej vědět...

hodnocení

0x

No, nerad, ale budiž... A potřebuješ to opravdu? *stop*

lukin-live.blog.cz/...

martina30*

Nevím zrovna od tebe jsem čekala,že nebudeš radit.No nevím zda to není i trestné a napadnutelné*nevi*Myslím to v dobrém...

doplněno 23.11.08 22:07:

Tak vidím,že se to rozjelo tak omluva stréjcovi,ale jak jsem psala nezdá se mi to jsem vhodné...

hodnocení

0x

soused ze spoda ji pěstuje na parapetu za oknem *ee*

a ve sklepě jí "zpracovává" *haha*

pavlinos*

To bydlíte v paneláku?

seuss*
hodnocení

0x

tady mas primo web specializovanej na vsechno co te o mariuhane napadne. je tam i forum, kde jsou navody jak nejlepe pestovat, je tam toho hodne...

doplněno 23.11.08 21:57:

jeste ten web bych sem mohl napsat.. :D

http://grower.cz/

cybermagefroll*
hodnocení

0x

Jenom podotknu, že pěstování konopí s větším obsahem THC než je 0,3 procenta je trestné.

Ganja page - pěstování

marijuana.wz.cz/...

Rady začínajícím a pokročilejším pěstitelům.

jakpestit.wz.cz/...

+ desítky podobných někdy více, někde méně pochybných stránek na českém internetu.

8976*
hodnocení

0x

Hlavně opatrně, aby ti ji nesklidila ta parta co u mě byla porejt zahradu, mel by si po hulení

tox232*
hodnocení

0x

Za mariuhanu už nebude vězení

Kuřáci marihuany se radují.České soudy začnou rozlišovat mazi tvrdými a makkými drogami Díky novému trestnímu zákoníku tak bude vlastnictví nejvíce 20cigaret marihuany či tří rostlin konopí jen přestupkem za který nebude hrozit vězení ale pokuta.Kdo však prodá drogu dětem může jít podle nového soudního kodexu za katr až na deset let.

Jinak konopí sázej až na jaře teď stoho nic nebude pokud nemáš lampu a pěstírnu.

Pokud ti je míň jak osmnáct tak to nekuř bude z tebe debil.Já osobně jsem začínal okolo 20tého roku a myslím si že tak nějak v pohodě ale znám spousty lidí kteří začali v 15ti a kouří furt tak jsou to celkem pěkný vymaštěnci.Uvědomte si že mozek se vyvíjí do dvacátého roku života

Ale je to každého věc

skvara

hm..zajímavý postřeh. já hulim zelený od 13 let a jsem v pohodě. Rozhodně nekulišim každej den, ale jednou, dvakrát do měsíce to nikomu nic neudělá, naopak s zpříjemníte život!

Za žádnou cenu nehulte sami, ale s kamarádem!

Legalizaci zdar *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]