Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kanadské boruvky - opadávají nedozrále

Od: hava1 odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, letos najaře jsem zasadil 4-letou kanadskou boruvku... Udělal jsem velkou jámu, kolem igelit..dole drenáž a zasypal vším možným kyselím. Hobliny, piliny, jehličí,šišky, kůra... Rašelinu jsem nekupoval...

Udělala několik plodů...jak nehet velké.. a teď vidím že nějaké jsou už nazemi..lehce nafialovatělé..spíše nedozrále..

těch borůvek mám víc...jednoleté..tříleté...vše letos nasázené

Nevíte náhodou kde soudruh udělal chybu?:)

Děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Pokud to neshodil nějaký pták tak bych zkontroloval zálivku. Borůvky mají rády vlhko, ale ne přemokřeno. Pozor na sucho.

hodnocení

0x

Sucho nebo přelito. A nemáte růžovou? Že by už byly zralé.

hava1
hodnocení

tak to spíše přelito..hodně jsem jim nedávno dopřál.

rúžovou? doufám že ne :)

hodnocení

0x

Já jsem už borůvky sklidila, také tu kanadskou. Ale já ji mám v rašelině a ještě jsem koupila hnojivo pro borůvky. Ale mám dva malé keříky, ale letos jsem měla malou misku plodů. Musela jsem ji přesadit dvakrát, než jsem pro ni našla místo, které ji vyhovuje a plodí.

liska5
hodnocení

0x

Vy je máte v igelitě? Ten igelit je v zemi kolem kořenů?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]