Liško, nezaměřujte se jen na "listy". Ty na fotce opravdu nejsou tak rozložité, jak u druhu asparagus plumosus známe. Prohlédněte si tenoučké stonky. To není "jedlý" špargl.
liska5. Tak špargl ze zahrady a tady ten z obrázku si jsou opravdu dost podobný. Ale je v nich obrovský rozdíl. Třeba jako mezi hřibem dubovým a hřibem žlučovým... Špargl, neboli chřest má brzy zjara právě ty výhony, co se v obchodě v oddělení zeleniny za draho prodávají a používají se v kuchyni na vaření. To ale z toho v květináči nevymámíte ani za nic. .
liska5
Jo, znám ten, co se přihrnuje, prodává a vaří... Já se nehádám. Jen jsem měla jsem ten dojem. Včera jsem to vysvětlení vzala a už to neřeším.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.