Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Škůdce - bobkovišeň

Od: martinecka123* odpovědí: 5 změna:
Prosím nevíte co by to mohlo být? Viz foto
Škůdce - bobkovišeň
Škůdce - bobkovišeň #2

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

futra
hodnocení

1x

Podle mě to jsou puklice.Já jsem je stříkala na citroníku směsí vody ,trocha lihu a troškou jedlého oleje .Dalo to fušku ,ale nakonec se je podařilo zlikvidovat.Na oleandru jsem je měla taky ,bylo to na podzim .Ten jsem nechala přejít lehkým mrazem a bylo po puklicích.Držím pěsti v boji .

martinecka123*
22.07.20 18:04
hodnocení

Děkuji :)
Jenže já puklice nikde nevidím a neudělali by pravidelné jizvy na listu z druhé strany.
futra

Někdo je nejspíš odloupal.Na tom druhém obrázku ještě jedna zbyla.Jinak tam jsou po nich fleky.

martinecka123*
hodnocení

Druhý obrázek je list ze spodu a první z vrchu , to hnědé je uvnitř listu( dělá to z vrchu bouličku a zespodu je světle zelená dirka.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]