Nejste přihlášen/a.
dobrý den
praskla mi psruzina ve spojce krovinaku (cca 10 let stary) zeptám se mohu dosekat zahradu bez te pruziny? Neznicim spojku nebo motor, po nstartování normálne funguje ale mám obavy zda to vydrzi, novou pruzinu vymenim ale az v dalším týdnu.. diky moc za radu
Můžete,motoru neuděláte vůbec nic,max.o trošku víc sjedete obložení na spojce
"asd" Dobrá připomínka ,vůbec mě nenapadlo že by tam pružinu nechal.Jestli jo tak to hrozí deformací obložení i bubnu spojky a možná i toho motoru
Pokud se odstraní prasklá pružina, tak jediné co se stane je to, že se struna točí i na volnoběžné otáčky a vlivem nevývahy z chybějící pružiny se zvýší vibrace motoru.
Provozuji takto jednoho číňana už mnoho let.
Je pravda, že pokud by to byl značkový stroj, na který by se dal koupit náhr díl, tak to spravím.
Byla by s tím příjemnější práce.
Nezkoušel jste Pružiny Čermák? Více Odsud...dělají i na zakázku, zkuste zavolat... kontakt. Ještě dotaz, o jaký křovinořez se jedná? Typ, výrobce...
Ještě tady...v modrém poli pro drát 2mm...třeba průměr 12mm, délka 50mm,...
A ještě Sodemann...ono až tak na pružině nebude záležet (na její tuhosti a dalších parametrech), jestli to některým jede už více let i bez pružiny...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.