Nejste přihlášen/a.
Mám v úmyslu zakoupit automatický naviják na zahradní hadici délky 30 metrů uchycený na zeď. Voda bude čerpána ze sudu kalovým čerpadlem s výtlakem 8 m, 15000 l/hod., 750 W. Z toho množství navijáků v nabídce upřednostňuji naviják s kovovým úchytem. Jaký naviják dobré kvality ale koupit je otázka. Nevím zda kalové čerpadlo bude na hadici 30 m dostačující. Zatím používám hadici 20 m bez navijáku a stačí. Děkuji za radu.
Dlouho let jsem bojoval s hadici na zahrade, az jsem se nakrknul a poridil tento navijak na hadici. Gardena 25m dlouha hadice, nekrouti se, nelame, je nepruhledna, takze tam nerostou zadne rasy. Naprosta spokojenost, vse funguje, jak ma a na zimu se da jednoduse sundat cely buben s hadici. Uchyt je plastovy, ale bytelny, nemel bych obavu z poskozeni.
Gardena je určitě úžasná, jenom mě trochu vadí ta cena. Já jsem si vyhlídl naviják skoro za polovic. eshop-zemedelske-potreby./...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.