Nejste přihlášen/a.
Dobrý den potřebuji poradit mám Vari system a zabírá mi jen pravé kolo a táhne to k jedné straně,prosím o radu jak to opravit,aby šli obě kola.děkuji
Funguje klapačka v kole?
Klapačka může být také zaseklá a stačí promazat. Jde povytáhnout přepínání klapačky a točit s ním?
Dejte fotku nefunkčního kola z boku, aby byl vidět ten váleček. Tím válečkem jde kolo vypnout, dát do záběru pouze vpřed nebo vzad nebo oběma směry.
Jj máš pravdu ty poloosy se točí a teď to zapnout,zkoušel jsem to o víkendu a myslim ze tam jsou dvě polohy a ty jsem zkoušel a nic,jestli mysliš z boku kola takový váleček jak se vytahuje a zpátky zapadne dovnitř.
Podle fota se zdá že ho nemáte (ten palec)nadoraz tak proto nezabírá.Chtělo by to kolo rozdělat a mrknout dovnitř.Je to jednoduchý systém. ekomeli.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.