Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Doporučte letní jablko

Od: dagi* odpovědí: 4 změna:

Zdravím. Mám průsvitné letní jablko a chtěla bych ještě jinou odrůdu, která plodí v létě. Poraďte mi nějakou vaši oblíbenou. Děkuji.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Stark Earlist.

lipanek
hodnocení

0x

Julia. Snad to bylo. Jednou v srpnu jsem si utrhla přes plot v zahrádkářské kolonii a lepší letní jsem nejedla, kam se hrabe průsvitné. Červené, vevnitř bílé.

doplněno 05.07.20 16:55:

tak jsem prolétla to Mio a spíše se přikláním, že to byla tato odrůda. tak tu si asi též koupím.

To průsvitné má jednu nepěknou vlastnost. U mě rodí obrok. Tedy letos a předminulý rok násada převeliká, minulý rok pár jablíček.Tak jsem letos hezky na štafličky a každé druhé jablko pryč. Snad to pomůže, už teď je vidět, že by mohla být jablíčka veliká.

priklad11*
hodnocení

0x

Letní je taky Mio, možná Discovery. Asi naroubovat na to letní. Těžko to letní stihnete zkonzumovat.

zahrada.cz/...

priklad11*

A v tom odkazu čtu že je to Early moucnate jako to průsvitné. Děkuji nechci. Mám Discovery, krásné červené, chutné

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]