Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chtěla jsem poradit, co mám dělat se svojí kytičkou? Roste pořád výš a výš. Zhruba před půl rokem jsem ji zastřihla, ale vytvořila zase jeden výhon a roste pořád jen do délky. Není umístěná na přímém slunci. Děkuji za radu.
Je to tlustice přesně Crasula aborescens, mám ji doma a nemusíte se bát ji zaštipovat,má ráda plné slunce lépe poroste a nebude se Vám vytahovat,zálévám ji tak 1x za 14 dní málo,pokud ji máte v chladu tak ještě méně, v létě je ráda venku tam , kde do ní nebude moc pršet , ale bude mít dostatek sluníčka, spolehlivě větví a stálým zaštipováním z ní můžete udělat i bonsai.Ještě rada pokud chcete mít pěknou korunku tak na kmínku vylamujte všechny větvičky a lístečky , kmínek zesílí a zůstane více živin na korunku, nebojte na sluníčku se vám určitě rozvětví, jen se nelekněte na silném slunci jí mohou zčervenat listy je to přechodné jak si zvykne vše se upraví , to samé udělá venku pokud je chladno.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.