Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pařník z polykarbonátu?

Od: jaruska® odpovědí: 4 změna:

Chtěla bych si pořídit pařeník.Má prosím někdo s tímto zkušenost?Jedná se o polykarbonát.

Pařník z polykarbonátu?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

id
hodnocení

2x

Mam ho asi pet let.Hned novy manzel prisruboval na tramky, aby jej vitr neodnes. Nikam jej nestehuji, jen strisku na zimu uschovam,aby do nej prselo, snezilo. Ja jsem moc spokojena, od brezna v nem odpestuji vsechnu prisadu.

hodnocení

1x

Myslím, že nejjednodušší pařeniště je (používali jsme dlouho), čtyři prkna a nahoře rámeček z latí, potažený igelitem. Není nutno hned vyhazovat peníze za drahé pařeniště.

111®
hodnocení

1x

nejlevnější jsou 4 tyčky dřevěné, nebo kovové , obtáhnout po obvodu bílou netkanou textilií, a ze stejného udělat stříšku.

Já mám takovýto:

Pařník z polykarbonátu? #2

hodnocení

0x

Měla jsem něco podobného...

Za mě: vyhozené peníze. Poradí si s tím i docela malý vítr (lehká konstrukce), trvanlivý je jen ten polykarbonát. Celá konstrukce vezme rychle za své - první sezónu jakž takž vydrží. Tu druhou už jsem musela "učinit podpůrné opravy", pak se to celé rozpadlo. Na zimu jsem měla uklizeno pod střechou.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]