Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak pěstovat eukalyptus

Od: lia* odpovědí: 5 změna:

Přeji dobrý den.Chtěla bych poprosit,jestli někdo ví,jak pěstovat eukalyptus,nevím jestli mám správně napsaný název,je to prý také léčivka,ale nevím k čemu se používá.Má velice vonavé aroma.Kdo poradí?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Mrkněte se sem, když bude potřeba, pokusím se zodpovědět případné otázky...

jitrnizeme.cz/...

limetka*
hodnocení

1x

Tak jeden z mnoha odkazů, když zadáš do vyhledávače eukalyptus je tento celysvet.cz/... a najdeš jich tam opravdu hodně, jinak obecně silice eukalyptu působí protizánětlivě a blahodárně na dýchací cesty.

kolecko*

Teď jsem našla Tvůj původní dotaz :) Jak jsem již napsala v píspěvku "Poděkování", jedná se o rýmovník, když jsem jej dostala bylo mi řečeno, že pokud mě začne trápit rýma, mám si čichat k lístkům, které voní po eukalyptu. Jak jsem vypozorovala svědčí mu teplo a raději zalévat co nejméně. Přes léto se mu výborně daří venku. Pokud je zálivka častá nebo je v místnosti zima, začne žloutnout a kroutit se.

limetka*
hodnocení

1x

Tak jsem ten rýmovník našla i s fotkou v této poradně - dotaz je z 24.8.2007 pod názvem "Název rostliny - rýmovník?" Tak se tam jukni...;)

lia*
hodnocení

Moc děkuji za pěknou odpověd,Rymovník.Hned to vyzkouším,Jsem začátečnice na počítači,tak mi to déle trvá,než všechno objevím.Ještě jednou dík.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]