Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Roste vám pažitka?

Od: maky® odpovědí: 6 změna:

Hezkou neděli všem, poslední roky mám neustále mizernou pažitku a nevím, co by chtěla. Je v polostínu pod stromem, chce slunce? Dostala trochu Cereeitu a jsou to stále tenké nitě. Jinak mi vše prospívá, až na tu pažitku, děkuji za radu. :)

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Dejte ji na plné slunce. Pod tím stromem má málo vláhy - míněno před těmito dešti. My máme pažitku i mezi květinami na dvoře, je tam trochu vhčeji a taky je tam pěkná. Takže ne pod strom.

petr2000*
hodnocení

4x

Třeba ji pomůže jiné stanoviště, půda je vysílená a pažitka touží po slunci. Petr

mate59
hodnocení

3x

Přesaďte ji,rozdělte trs,dostatek vláhy a nám roste na slunci,ale ráda při chodníku,zdi,kameni a je silná.

liska5
hodnocení

3x

Vysejte si jinde novou na slunné místo, Časem budete sklízet z obou trsů. Mám dvě různé odrůdy. Jeden trs jsou pořád takové nítěnky, druhý trs poměrně tlustší, pevné, chutné..Jen ne tu čínskou česnekovou. Je sice odolná a bujná, ale tvrdá, a vypadá, jak stará tráva. Takový rozprsklíý houževnatý trs.

hodnocení

Děkuji všem za rady, tohle bude ten slabý druh, vyseji další a uvidíme.;)

ccc*
hodnocení

0x

Neroste, žádnou nemám.*pivo*

Nejspíš chce jen pohnojit hnojem. Nebo přesadit na jiný místo a roztrhnout na menší kousky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]