Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sekačka nestartuje

Od: hirbor odpovědí: 8 změna:
Zdravím mel bych dotaz mam 4 roky starou sekačku a pred par dny začala špatně držet volnoběh a den po tom uz nešla vubec jenom chvíli potom co jsem ji nastartoval tak cca 3sekundy s hned chcipa. Karburátor vyčištěn svíčka v cajku. Co by to mohlo dělat ventily? A jak se serizuji

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Já zírám... Každé 2 roky se mění píst jo? Tak ještě že to mým sekačkám nikdo neprozradil. Ty jsou rády když dostanou každé 2 roky nový vzduchový filtr :)
Ale k věci - píšeš že karburátor jsi čistil. Takže to rozebrat umíš. Dej tam novou membránu. Stojí kolem stovky. V Číně se dá sice za 150.- Kč objednat celý nový karburátor ale to bys čekal měsíc než přijde a nakonec to ani karbec být nemusi. Nesaje to někde falešný vzduch? To může buď na spojnici karburator/ motor nebo (a to dost často) to dělají futra na klice. Na Youtube najdeš tutoriál jak nastavit ventily ale spíš bych vsadil na tu netěsnost na klice, když píšeš, že to kompresi má. Kdyby netěsnil ventil tak to kompresi mít nebude. A jestli to chvíli běží když stříkneš benzín pod svíčku stříkačkou, nebude to ani v zapalování.

orgor
hodnocení

Dobrý večer jediné zkusit trochu benzínu pod svicku pokud to nebude držet alespon 1 minutu motor komplet v pr...
hirbor
hodnocení

To už jsem zkoušel motor chvíli běží a pak zdechne
hirbor
hodnocení

Ale motor kompresi ma
orgor
hodnocení

V tom případě píst uz ma nabehano hodně co 2 roky dělat píst. A tohle budou podle mne ventily ty měnit co sezónu záleží kolik to nabeha no. Je to prostě sekačka s tím se musí počítat

priklad1*
hodnocení

0x

Taky jsem se se sekačkou jednou takhle mordoval. Teď už opraveno za 15 minut. Jsem si skoro jist, že je to klínek. Sundejte startovací mechanismus a setrvačník. Problém byl se stahovákem. Teď už mám dvouramenný k dispozici. Klínek za 5 Kč, opraveno za 15 minut. Stačí párkrát vzít krtinec, nebo dokonce cihlu a na problém je zaděláno.

Buď si odpovídáte sám sobě, nebo někdo ze stejné IP adresy.

hribor
Diky moc za radu nechápu jak myslíte ze stejně jo? Ze se mi někdo naboural na účet?
priklad1*

No asi o účet nejde. Tak jak to kontroluje admin tak všechny modré odpovědi by měly být že stejně IP adresy, nebo dokonce že stejného PC

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]