Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaké zahradní nůžky

Od: bonatis* odpovědí: 4 změna:

Chci koupit zahradní nůžky Fiskars na stříhání ovocných stromů.Nevím však které jsou lepší,krátké profesionál,nebo dlouhé tzv.pákové.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

limetka*
hodnocení

3x

Ty dlouhé pákové jsou super na silnější větvičky až do průměru asi 5 cm, nedám na ně dopusit, ale ty krátké jsou potřebné také - na slabší větvičky a jemnější práci - takže opravdu je třeba zhodnotit, co se od nůžek očekává.

hodnocení

0x

Jednoznačně rozhoduje účel - tedy zvaž, jaké budeš potřebovat. Každopádně Fiskars dobře volíš.

bonatis*
hodnocení

děkuji za odpověď,budu to kupovat jako dárek,mělo by to být na stříhání větví ovocných stromů,bohužel se v tom moc nevyznám.

mil®
hodnocení

0x

Jak psali předešlí, je to o účelu. Já osobně používám oboje. Velkejma otříhám velké větve a pak dostříhávám malejma. Dříve jsem ale silnějšívětve řezal pilkou, ale nůžky se mi zdaj pohodlnější. Fiskars-dobrá značka! *placni*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]