Nejste přihlášen/a.
Prosím vás pěkně,milý rádcové,ve sklenicích se moc nevyznám.Pročítala jsem možnosti síly polykarbonátu a narazila na skleníky s polykarb.,nejvíce 4-6mm.Jelikož uvažuji do budoucna o menším skleníku 3x4m a představovala bych si maximálně tepelný,abych opravdu hodně brzy z jara mohla přechovávat pokojovky,které nesmí klesnout pod 15 stupnů.Je mi jasné,že třeba bez přitopení to nepůjde,ale proto se táži,vyrábí se skleníky tohoto rozměru se silnějším polykarbonátem?děkuji velice
totak-Děkuji,zase jsem o něco moudřejší,materiál makrolon,o něm vůbec nevím.Nevíte náhodou,jestli prodávají skleníky na sestaveni z tohoto materiálu?Nebudu stavět základy pro skleník,ani jako žena složitě vymýšlet a jak to tak bývá,z rodiny,nemá nikdo moc času,proto bych ráda,abych je uplně nezatěžovala,koupit skleník jen na sestaveni,ale s tím makrolonem,třeba.děkuji
Silnější desky toho moc neřeším pokud jde o tepelnou izolaci, je lepší použít komůrkový materiál, který se vyrábí i ve vícekomorovém provedení.
promon-děkujivám,podívám se na to už zítra.Jen,jak zminuji ,raději bych skleník s tímto ,jen na sestaveni,hledám,jestli prodávájí s podobným materiálem.děkuji
dobrý den,koukala jsem.nj.,materiál mají,jen si stejně jako žena neporadím..Dá se koupit tedy samostatně konstrukce,skleník a pak nechat materiál nařezat?Ideálně by byla firma,která prodává skleníky a materiál si k tomu vybrat i takto silný.samozřejmě,že pak budu stejně muset sehnat lidi,kteří by mi skleník sestavili,ale schopných řemeslníků je málo.Věřím,že bude i problém,kdyby měli plánek před sebouJe to plán na jaro,tak toto ještě pořeším,jen potřebuj rozhodnout už nyní,jaký budu chtít..
,jestli ještě raději pošetřit,nebo už jít do toho..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.