Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, elektrická pila - zn.Peugeot mi chvilku jde a potom najednou nejde spustit. Kontroloval jsem kabel a olej a vše v pořádku. Potom za hodinu nebo druhý den zase chvilku jde. Nemáte někdo zkušenost v čem by mohla být závada? Děkuji Marek
Dobrý den, odhadnu - pilu vypne tepelná pojistka (až vychladne, tak zase jede). Má ta pila tepelnou pojistku? Když vypne, tak není pila horká? Zdravím!
Tipoval bych zlomený kabel, který občas má kontakt a občas ne. Až to nepujde, zkuste držet zapnuto a hýhat kabelem, zejména v místě vstupu do pily.
Ovšem může být i vadný spínač - případně pokud to má softstart. Jenže to by se muselo změřit, takhle jde jen o odhad
Já bych dodal taky zkontrolovat uhlíky.
Případně pootocit rotorem. Taky jsem měl špatně vinutí a v mrtvé poloze se mafl nerozeběhnul.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.