Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Elektricka pila

Od: maravara® odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, elektrická pila - zn.Peugeot mi chvilku jde a potom najednou nejde spustit. Kontroloval jsem kabel a olej a vše v pořádku. Potom za hodinu nebo druhý den zase chvilku jde. Nemáte někdo zkušenost v čem by mohla být závada? Děkuji Marek

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

3x

Dobrý den, odhadnu - pilu vypne tepelná pojistka (až vychladne, tak zase jede). Má ta pila tepelnou pojistku? Když vypne, tak není pila horká? Zdravím!

hodnocení

Právě, že pila horká není. Děkuji

hodnocení

0x

Tipoval bych zlomený kabel, který občas má kontakt a občas ne. Až to nepujde, zkuste držet zapnuto a hýhat kabelem, zejména v místě vstupu do pily.

Ovšem může být i vadný spínač - případně pokud to má softstart. Jenže to by se muselo změřit, takhle jde jen o odhad

priklad1*

Já bych dodal taky zkontrolovat uhlíky.

Případně pootocit rotorem. Taky jsem měl špatně vinutí a v mrtvé poloze se mafl nerozeběhnul.

hodnocení

Uhlíky jsou někde v motoru? děkuji

Ano, uhlíky jsou u motoru. Vypadá to nějak takto

sk.wikipedia.org/...

pokud jsou opotřebené, zpravidla velmi jiskří. Je však otázkou, jak snadná je jejich výměna, ten konkrétní typ pily neznám.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]