Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Choroba růží

Od: sansnomf® odpovědí: 8 změna:

Dobrý den, na listech růže se objevila jakási vata. Jen pro úplnost, před několika dny jsem stříkal Decisem proti mšicím. Děkuji za vaši účast.

Choroba růží

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jofa*
hodnocení

5x

Klasika. Padlí- houbová choroba. Stříkat fungicidy. Máte to chycený už pěkně. Musí se to zychytit na samém počátku.

hodnocení

3x

Přípravky na padlí růží. agromanual.cz/...

petr2000*
hodnocení

2x

Také mi to připadá jako padli, nebo nějaká plíseň. Kupit postřik a postříkat zvrchu i zespodu. Zdravim

hodnocení

Moc děkuji, naštěstí je postižena jen jedna rostlina, hned jdu na to.

jofa*

Střikněte všechny preventivně a za pár dnů opakujte, obzvláště po deštích. Letos to bude asi řádit.

hodnocení

Ok, mám čekat, až mi odkvete vinná réva (jen pár hlav), nebo mám postříkat hned?

jofa*

Až zceka odkvete. Taky půjdu na to, ale mně ještě ani nekvete. Je tu stále zima jako v tanku ( Podkrkonoší).

hodnocení

Ještě jednou díky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]