Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jméno popínavky

Od: kikinka112® odpovědí: 5 změna:

Prosím o název,včera jsem ji koupila a zapomněla.Štítek na květináči není,děkuji ...

je to popínavka

Jméno popínavky
Jméno popínavky #2

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Mandevila, dříve i pod názvem dipladenia.

Je to ona, může doma i přezimovat, ale pak již mi tak hezky nekvetla. Většinou koupíme novou, takže mám dvě. Ta lonská se mi rozjede až v srpnu.

petr2000*
hodnocení

2x

Je to dipladenie, neboli mandevila. Většinou se ji nepodaří prezimovat, chce to fakt chladno a světlo. Ale jako letnicka je nenáročná, kvete celé léto. Petr

hodnocení

2x
U nás doma se jí říká již dlouhá léta Sundaville. Přezimujeme ji vcelku běžně. Se suchým balem, velmi mírnou zálivkou a hodně seříznutou. Čas od času koupíme novou rostlinu. Třeba zrovna letos.

hodnocení

Jo,jo už si vzpomínám ,děkuji moc ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]