Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Napadený rybíz

Od: dako® odpovědí: 8 změna:

Dobrý den, na rybízu máme takovéto listy. Jsou něčím napadené? Mám je něčím postříkat? Jestli ano, tak jakým postřikem? Děkuji za rady.

Napadený rybíz

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, máte na rybízu mšice. Budou na spodní straně listů a pokud je hned nevidíte, tak mohou být zelené (někdy i oranžové). Zdravím!

petr2000*
hodnocení

2x

Jsou to mšice. Průběžně strikejte něčím na savé škudce. Rybíz na to docela trpí. Zdravím

Moje rybízy takhle vypadají už 25 let a plodí jak o život. Nikdy jsem je nestříkala, keře to normálně přežijou.

hodnocení

2x

Jo, přesně, jsou to mšice, i když zdánlivě nejsou vidět. Stříkat nemá cenu, rybíz bude mít plody i tak.

hodnocení

2x

Dobrý den,jako prevenci,proti mšicím ,postíkejte v unoru 1% koncentraci Oleoekol,četla jsem ,že není škodlivý.

vilik*
hodnocení

1x
Mšice.
Postřik neporadím, protože mi zatím nic nefungovalo.

hodnocení

0x

Mšice. Možná už tam ani nejsou. Mrkněte na rub listu.

doplněno 03.06.20 21:06:

Jestli tam už nejsou, tak je zbytečné něčím stříkat.

hodnocení

mšice tam nevidím :(

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]