Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Čaj z borového jehličí je zdraví prospěšný?

Od: poll* odpovědí: 2 změna:

V jednom dokumentu jsem viděl domorodce kteří si dělali nápoj z borového jehličí.

Borové jehličí je bohaté na vitamín C ale mně by zajímalo jestli není také škodlivé protože po jejím vypití mne rozbolela hlava.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
hodnocení

2x

Můj otec si také vařil takovéto čaje.Ale pouze z mladých výhonků.

JABRAKA

dericcaster*
hodnocení

2x

Nevím, o čaji z borového jehličí jsem tedy ještě neslyšel. Smrkové to ano i ty kopřivy, ale boovice... No všechno je možné.

Jinak k té bolesti hlavy. Byl čaj vařen na ohni? Nemohlo to být spíše z kouře? Těžko takto hledat příčinu, ale obecně by se dalo říci, že každému prostě sedne něco jiného. Když vám nedělá dobře, tak zkuste něco jiného. Je spousta dalších bylin bohatých na vit. C.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]