Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, máte někdo křovinořez Demon RQ580 3,8 kW? Jak jste s ním spokojeni? Mám Hecht 143, ale po deseti letech provozu dosluhuje. Děkuji.
Démona mám minimálně 15let. Celkem vydržel. Motor je silný, takže na rozdíl od Husquarny 38ccm, kterou jsem měl před ním, nemusí běžet pořád naplno, stačí ho držet na půl otáček.Takže tolik neřve. Nemá u mě lehký život, protože s ním sekám denně krmení pro malou farmu. Nevyhýbám se ani náletovým dřevinám takže výkaz závad ber s rezervou...Po letech odešel úhlový převod ale dal se sehnat jako náhradní díl. Uklepaly se šrouby, které drží nádrž takže jsem je nahradil drátem, ale jak vibrovala nádrž, tak se pod držákem vymačkala dírka to musím každý rok znova lepit. Taky jejich původní závěs na obě ramena mi neseděl a použil jsem svůj starý na který jsem byl zvyklý.
Teď už ho moc nepoužívám, protože jsem si na sekání koupil bubnovku. když ho ale potřebuju, tak vždy ochotně naskočí.
Zvažovala jsem opět pořídit Hecht cz.hecht.cz/...
Ale 10 kg je pro ženskou příliš. I cena Demona je příznivější..Díky moc.
Taky mohu toho Demona doporučit. Mám ho asi 2 roky a docela dobře mi slouží a jsem s ním spokojený. Se startováním nejsou žádné větší problémy. Za ty peníze za jaké se prodává je to myslím docela dobrý stroj. Strunová hlava která se k tomu dodává ale není příliš kvalitní a docela brzo se opotřebuje k nepoužitelností. Za 1 rok sekání jsem opotřeboval 2 hlavy které k tomu byly v balení. Dá se ale použít jakoukoliv jinou hlavu přiblížně stejné velikosti a se stejným závitem na našroubování. Křovinořez Demon se všude tváří jako polský produkt, ale připadá mi to, že je to asi celé poskládané v Polsku ale z dílů z Číny. V současností je ale jen máloco co by nebylo z Číny. Když se podívám např. na Čínský AliExpress tak se tam dá najít asi úplně všechny náhradní díly na tento křovinořez. Možná, že kdyby někdo kdo se v tom vyzná a umí si to poskládat si všechny díly nakoupil v Číně a poskládal si to sám tak by ho ten Demon možná vyšel ještě levnějí než za kolik se prodává u nás v Česku. Pokud jde o olej na míchání s bernzínem tak používám jaký je zrovna k dispozici. Dívám se aby byl do dvoutaktních motorů a v obchodě nebo opravně sekaček mi většinou nějaký poradí. Vybírám především oleje levnější a nejsou s tím problémý.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.