Nejste přihlášen/a.
Velmi rozdílné teploty mezi dnem a nocí. My máme v šoku všechny rajčata a doufáme, že se z toho zbráborají jako každý rok. Ještě mě napadlo, pokud je máte ve skleníku, že se takto projevuje i přehnojení.
letos je to s prominutím na exkrement. Několik let nazpět jsem měl každoročně sazenice jako sloupy a na výstavu. Letos jsem to přehnal s přihnojením, teplotou, takže vyhnaly a chudinky pak musely přetrpět o několik dalších týdnů, víc než v minulosti, před zasazením, kvůli mrazíkům. Takže několik neduživek pak stejně připálil mrazík v půli května. Rostou, obráží, ale jak říkám s oblibou, spíš hibernují, protože je pořád chladno a čekají na "turbo" mód (=vyšší teploty), který nevím zda letos vůbec nastane.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.