Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pěstováni ve skleniku v nádobách

Od: miji odpovědí: 7 změna:

Pěstujete někdo z vás zeleninu ve skleniku v pěstebních nádobach a dá se to vůbec? Naše představa...sklenik postaveny na nějaké dlažbě,kovové regály a nádoby naplněné hlínou a v nich pěstovat více druhu zeleniny,kedlubny,salátové okurky,rajčata,ředkvičkyatd.Pokud máte nějakou zkušenost ,děkujeme za každou radu.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

4x

Dobrý den, nemám zkušenost ze skleníku. Ovšem, měl jsem "zahrádku" venku na betonové ploše (u zdi), kde jsem z prken vytvořil ohrádku asi 25 cm vysokou, naplněnou kvalitní zeminou a pěstoval jsem tam úspěšně a několik let rajčata (než prkna podlehla vlhkosti a zahrádka se rozpadla). Tak si myslím, že to jde (pokud je dostatečná hloubka nádob pro konkrétní zeleninu). Zdravím!

asd1
hodnocení

4x

Dělá se běžně, např. přepravka a v ní ta černá netkaná textilie..

kytina

Jde to mrkněte na videa zahradníka Lebiše

miji
hodnocení

Děkují všem za rady. kytina super rada,názorné videa.dík

hodnocení

4x

A co pěstební stoly? Bohužel ta cena! eshop-zemedelske-potreby./...

Pěstováni ve skleniku v nádobách
miji
hodnocení

Taktež moc výborná inspirace děkují.Ale jak píšete...ta cena.Ale dá se určitě v dilně zrealizovat i levnější varianta,podivame se na ceny plechu.

hodnocení

2x

Soused pěstoval rajčata na vybetonovaném dvoře, v silných igelitových pytlích. Míval neuvěřitelnou úrodu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]