Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak složit zádový postřikovač zn. KREATOR

Od: astik odpovědí: 5 změna:

Nemohl by sem někdo vložit (domácí) video, jak se tahle "kreatura" skládá? *zed**ee*Návod je k ničemu. A video nikde nemůžu najít. *nene* DÍKY!

Kreator KRTGR6812 - Tlakový postřikovač zádový 12L

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Bude to podobné

astik
hodnocení

DĚKUJU*zdravi* jako ten papírový návod je fakt šílený, jsou tam výrazy, které jsem v životě neslyšela - čistě pro profesionály*ee* A když to vidím v tom videu, to je taky šílený, kdo to má dát dohromady, když to vidí poprvé? Proč to nedávají už složené? To by mohli rovnou při nákupu auta je dávat také rozložené...*bum**smich*

hodnocení

0x

Díky je zbytečné. Ty postřikovače jsou všechny na jedno brdo, takže si otevři návod a nějakou fotku smontovaného postřikovače na internetu a to ti musí stačit.

Nebo to dovez do Blanska a já ti to cestou z práce smontuju.

astik
hodnocení

Kdyby mi to šlo s návodem, to už jsem psala, tak bych se zde neptala na videonávod. Do Blanska to mám z ruky*smich*

111®
hodnocení

0x

tak sem dej odkazna návod. co je na tom složitého?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]