Nejste přihlášen/a.
Děkuji vám všem za odpovědi, zřejmě to bude ta japonská azalka. Myslela jsem, že azalky jsou jen pokojové. Zkusím si nějakou zasadit, díky
Pozor - azalky potřebují výrazně kyselou půdu. Ne všude Vám porostou. Prodává se substrát přímo pro ně určený.
Rašelinu jsem dával při sadbě tak 10 cm kolem balu z květníku při sadbě. Jinak tu je zemina taková červenice, která se vám lepí na boty. Kdo žije v Podkrkonoší (v určité oblasti) ví o čem mluvím. Více úspěšnosti s pěstováním přikládám podnebí než vyloženě zemině. Podnebí, kde jeden dovolenkář z jižní Moravy v létě prohlásil , ...tak tady jsem byl na dovolený naposled.
No máte je opravdu moc krásné. Já ze zahradou teprve začínám, tak zkouším co mi poroste. Rašelinu tam samozřejmě přidám a pak se uvidí jestli tu bude to správné podnebí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.