Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, pozná někdo tento keř? Připomíná trochu azalku, ale roste venku.
Děkuji vám všem za odpovědi, zřejmě to bude ta japonská azalka. Myslela jsem, že azalky jsou jen pokojové. Zkusím si nějakou zasadit, díky
Pozor - azalky potřebují výrazně kyselou půdu. Ne všude Vám porostou. Prodává se substrát přímo pro ně určený.
Rašelinu jsem dával při sadbě tak 10 cm kolem balu z květníku při sadbě. Jinak tu je zemina taková červenice, která se vám lepí na boty. Kdo žije v Podkrkonoší (v určité oblasti) ví o čem mluvím. Více úspěšnosti s pěstováním přikládám podnebí než vyloženě zemině. Podnebí, kde jeden dovolenkář z jižní Moravy v létě prohlásil , ...tak tady jsem byl na dovolený naposled.
No máte je opravdu moc krásné. Já ze zahradou teprve začínám, tak zkouším co mi poroste. Rašelinu tam samozřejmě přidám a pak se uvidí jestli tu bude to správné podnebí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.