Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Letnění klívie

Od: anakonda* odpovědí: 6 změna:
Mám asi 30 let starou klívii,vůbec se o ní nestarám, zalivam jednou za 14 dní, každý rok kvete. Letos jsem ji konečně přesadila a moje děti vymyslely, že ji budeme letnit. Myslíte, že ji můžu nechat pod stromem ve stínu?
Letnění klívie

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Klívii letním také. Chce to stín, slunce ji spálí.

anakonda*
hodnocení

Díky,zkusíme.

hodnocení

2x

Také jsem ji měla, velikou. Přes léto venku, ale ve stínu. Přímé sluníčko nesnáší. Pravidelně zalévat a uvidíte, že jí to léto venku prospěje. Jaga.

Ta Vaše má pěknou tmavou zdravou barvu, i když se o ni nestaráte, jak píšete, je vidět, že se jí u Vás vede dobře.

hodnocení

1x

Klívie vynáším ven zhruba počátkem dubna a přináším je domů někdy v listopadu. Potřebují stín, ale jinak se jim venku daří lépe než doma.

hodnocení

0x

Jasan, do stínu s ní a bude spokojená. ;)

anakonda*
hodnocení

Všem děkuji,dala jsem jí do stínu pod třešeň.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]