Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Na zahradě, mi vyrostlo...?

Od: mario® odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, přátelé, včera, při trhání plevele, jsem narazil na jednu rostlinu. Nejsem znalec všech rostlin a proto se chci zeptat vás, zdali nevíte, co to může být . Vyrostla mi poblíž skalky, tak přemýšlím, zdali ji mám přesadit přímo do skalky a nebo, zdali ji mám ponechat na místě, kde vyrostla . Je to dvouletka a nebo trvalka?

Ještě se chci zeptat na váš typ, který mi můžete dát . Koupil jsem si dva květináče , ve tvaru kalichu a chci je umístit na studnu . Poradíte mi nějaké rostliny, které bych tam mohl zasadit. Nějaké, které by snesli trochu deště a slunce . Děkuji, s pozdravem a přáním hezkého dne

Mario

Na zahradě, mi vyrostlo...?
Na zahradě, mi vyrostlo...? #2
Na zahradě, mi vyrostlo...? #3

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

7x

Rostlina je orlíček.

72mona
hodnocení

3x

Ano, je to orlíček. Existuje spousta variant. Trvalka. M.

liska5
hodnocení

1x

Do skalky bych ho nedávala, roste spíš na krajích vlhkého lesa. Na zimu lodyha zmizí, orlíček ale vyrazí na jaře znovu.

Jak velké jsou ty kalichy a hlavně jestli mají vespod dirku na odtok vody a zda budou na plném slunci nebo ve stínu. Pak dám tip na květiny.

liska5

Ta druhá část je dotaz, jen jsem zapomněla otazník.

72mona
Určitě se jim daří na vlhčím a travnatém místě, ale my je máme i na skalce a také nevypadají jako týrané:) M.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]