Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rajčata na balkon žloutnou

Od: kenyska® odpovědí: 4 změna:

Mám na okně připravené srajčata na balkon, i přes veškerou péči mi žloutnou listy, je to plíseň?

Rajčata na balkon žloutnou

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Potřebovaly by přesadit, už mají málo hlíny. My to máme také tak. Plíseň vypadá jinak.

hodnocení

děkuji moc za odpově´d a mám radost, že to není ta plíseň, Na balkon má před zmrzlými strach

hodnocení

1x

Máte je velkem vytahané. Chápu, že doma je to těžké a měl jsem to taky takhle dřív. Teď je každý den přes den dám na balkon a večer uklidím. Je to dřina, ale mám je opravdu hezké a kompaktní. A navíc budou už připravané na sluníčko.

Ty listy mě přijdou nachlazené od skla, pokud to má jen první druhá řada u skla.

111®
hodnocení

0x

jednak bych ty žluté uštípl, pak bach je přihnojil Krystalonem aby se zbráboraly, dal je každý den ven a na noc uklidil, klidně až za tmy, a pokud to za týden nepomůže tak bych je přesadil a kořenění podpořil zálivkou s Lignohumátem..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]