Nejste přihlášen/a.
Vážení zahradníci,potřebuji poradit kdy přesadit rajčata po vyklíčení,byly zasazeny 15.4.2020?Rajčata už mají druhé lístky,jsou vysoké asi 3 cm.Pochopitelně je dám v květináčích na lodžii(jižní strana) až po "zmrzlích mužích".Děkuji za rady Ladislav
V kelímku díry ve dně, dolů dávám substrát pro lelarginie (jako všude), nahoru v kelímku je substrát výsevní. Seminko vyklíčí ve výsevním substrátu a časem si sáhne dolů pro živiny.
Jo, pelargonie. Tak to dopadá, když to po sobě nepřečtu. Kelímek od velkého jogurtu, když dojdou velké, tak malé (gramáž nevím)
Asi stupidní dotaz. Rajčátka přesazuji 3 x než jdou ven (jsem na horách) a je to fuška. Zaujal mně váš postup, jen si nejsem jistá substrátem. Lelargenie = pelargonie? Víc nic mě nenapadá.
A ještě poddotaz. Jak velké kelímky používáte. Vždy mám rajčátka balkonová, keříková a nová Timy Tim, to budou asi trpaslíčí. A jaké kelímky na výsev použít netuším. Děkuji za odpověď.
@pckop - , ušetřil jste mi práci. Obr kelímky nedojdou, ty rozdávám. Vaši metodu jdu hned vyzkoušet. V květnu se mají zasét semínka CUCA melounků. Díky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.