Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Semínko konopí - neklíčí

Od: sinatra75d odpovědí: 5 změna:

dobrý den.. mám doma semínko konopí již 3 den ve skleničce, ale jen lehce puklo, ale nic se dál neděje...Poradíte mi prosím, co s tím? Děkuji P.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lipanek
hodnocení

1x

To stačí, dejte ho ihned do kelímku - květináče se zeminou, během 3 dnů ho máte venku, na klíček nečekejte, je velká možnost, že se při manipulaci ulomí.

Jinak nyní je dobrý čas na setí, stačí dát semínko do pusy, pomyslet na kouzelnou formulku, naslinit /nekousat/ a dát do kelímku s hlínou.

doplněno 02.05.20 14:15:

totak - ;)

Tak, tak - nebo - a teď je to na tobě.

Kouzelná formulka? Asi "ať z tebe nevyroste samec " *ua*

hodnocení

0x

Zdravím, jak puklo? Musí mít bílý klíček, pak hned do hlíny klíčkem dolu.

liska5
hodnocení

0x

To je potopené ve vodě? Lepší je rovnou do zeminy, do květináče. Tam se neutopí, tam může dýchat. A tři dny je málo, než se nastartuje.

olinl
hodnocení

0x

Ve skleničce mi běžně dvě nebo tři z deseti vůbec "neprasknou"-nestane se s nimi nic, takže za mě normální situace-typ klasika Sativa..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]