Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co je to za stromek? Poznáte to?

Od: ane odpovědí: 5 změna:

Na zahradě mi vyrašily větvičky, ale čeho? Vypadá to na ovocný stromek, ale nejsem si jistá...prosím, poradí mi někdo?

Co je to za stromek? Poznáte to?
Co je to za stromek? Poznáte to? #2

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Je to ještě moc malé, ale tipovala bych na vaigélii.

Myslím, že to nevyroste jen tak samo, měla byste vědět, co jste tam zasadila.;) Jaga.

ane
hodnocení

Děkuji moc za tip, uvidíme. Určitě jsem na toto místo, je to malý prostor, sadila dvě růžičky a šantu kočičí... nic víc a tohle se zčistajasna objevilo nyní na jaře a roste to jako divé... Vaigelie máme na zahradě několikeré druhy, možná to bude další druh :). A dokonce mám tip, že jde o určitý druh vrby.. no to nevím, vrbu na zahradě máme, ale okrasnou.

liska5

Třeba jste si tam píchla kočičky./?/ Větvička zakořenila, a pak je to fofr.

floro*
hodnocení

0x

To druhé trochu vypadá jako vrba jíva. Ale spíše se přikláním k tomu, že obojí je semenáč švestky nebo myrobalanu.

ane
hodnocení

Děkuji! Jste druhá, která tipla vrbu jívu. Logičtější by byly ty semenáčky...když jsem rostlinu nesadila. Jste všichni moc hodní, že se nad rostlinkou zamýšlíte. Děkuji vám.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]