Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
ráda bych zkusila pěstovat v bytě nějakou nenáročnou bylinku. Poradíte mi, jakou rostlinku si pro začátek zvolit?
jedna z nejjednodušších je asi řeeřicha :D to ani nepotřebujete hlínu. Stačí když do misky dáte vatové tamponky a namočíte do týdne (ani ne) máte řeřichu na světe, ale pozor, moc dlouho nevydrží, tak hned hodit do nějakýho salátu nebo jen tak na chleba (jo, ale né každému zrovna voní,, :D)
Já si doma vysévám bazalku. Tak, jako řeřicha, se rychle sní a zbytek vyhodí. Když je vysévám postupně, asi co 3 týdny, tak ta první, co ji oberu, zase obroste. Na balkoně mám trvale i přes zimu truhlík s tříletým tymiánem a asi 7 letý rozmarýn / ten dávám v zimě dovnitř/, dále pak pažitku, a každé jaro si vyseju naťovou petržel. Libeček mám v práci, jakož i další bylinky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.