Nejste přihlášen/a.
8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
liska5
2x
Takové listy má i některý Oxalis, jen to květenství by pak neodpovídalo. A vypadá to spíš plazivě, než vzpřímeně. Copak plazivé jetely existují, ale sbírat z nich semínka, by bylo hodně divné.
Vypadá to až moc životaschopně, není to nějaká invazivní potvůrka?
cituska*
Děkuji, a jejda tak to si asi ze mně udělal legraci, když mi dal ta semínka, a já už ani nevím kdo to byl.. No ale tak napykíruji a zkusím vypěstovat jen tak pro legraci,
kami®
Legraci asi ne. Semínka lidi sbírají třeba z nádherně kvetoucích rostlin v truhlíkách na dovolené v cizině. Ale málokdo odhadne, jak by se dokázala přemnožit na zahradě. To nikoho nenapadne, tak žertovat.
Spíše chce někoho potěšit úžasnými květy. Ošklivé květy v truhlíkách nebývají. Mohl je tak získat.
Spíše chce někoho potěšit úžasnými květy. Ošklivé květy v truhlíkách nebývají. Mohl je tak získat.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]