Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Fungicid,nejde otevřít láhev

Od: juglans® odpovědí: 16 změna:

Dobrý den,sice vím,že závity s pojistkou,se musí ztlačit dolu a pak otáčet,ale at tlačím,otáčím,stále se jen protáčí.Docela se bojím větší manipulace,ikdyž v rukavicích,jde o fungicid Ortiva.Mohlo by se stát,že se závit prostě rozbil,nebo dělám něco špatně?děkuji za radu

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hop®
hodnocení

3x

Neznám tento přípravek, jen mě napadlo, některé zátky se pro otevření musí stisknout z obou stran a pak teprve otáčet. Není to tento systém?

Podívej se na zátku, často na ní bývá návod. Jen si musíme vzít brýle. Vlastní zkušenost. Jestli se protáčí, musí se zatlačit. Jestli je napevno, musí se po stranách, na určitém místě, stisknout. Takhle se třeba otevíráí Listerin a také nějaký Krtek.

hodnocení

:)Zítra si vezmu brýle a ještě jednou prostuduji.Prdlajs vidím,hledala jsem nějakou šipku,či co,nic neviděla,ani v návodě nenašla ,jen jsem to tedy prolétla:)díky

hodnocení

Hope,jako že mám smáčknout k jedné straně a pak ke druhé a točit?dík

hop®

Nene, spodní kraj uzávěru bývá pružný, a je třeba ho stisknout z protilehlých stran směrem k sobě a pak otáčet. V místě kde se má stisknout bývají vylisované vroubky...

hodnocení

1x

Zatlačit a otočit, klasická pojistka. Jenže. Přípravek se odpařuje a zátku zalepí takovým způsobem, že už ji neotevřete. "Výhoda" větších balení přípravků.

doplněno 29.04.20 11:07:

Proč vzdávat. Víčko není pancíř. Nůž nebo dvě díry vrtačkou.

hodnocení

Asi opravdu zalepilo,nejde to a už to vzdávám.Děkuji všem za snahu pomoci.:)

asd1
hodnocení

0x

Dětská pojistka - holt jsi asi ještě dítě *smich*

Tlačit silou dolu a šroubovat, nebo stisknout víčko z boku a šroubovat... To jsou ty moderní vynálezy, děcko beztak flašku propíchne a je tam *smich*

hodnocení

To právě dělám.Však už jsem ho jednou použila,takže otevřela,ale ted to nejde.

jabraka*
hodnocení

0x

Některé pojistky také fungují tak,že se za zátku tahá nahoru a otáčí se s ní,

JB

hodnocení

Ahá,zítra zkusím.Když já si již nepamatuji,jak jsem to otevřela poprvé,prostě to šlo.dnes jsem chtěla ošetřit rostliny,proti plísni a nakonec to dopadlo tak,že jsem uvařila silný odvat Šalvěje a zkusila,co tomu rostliny,nebo spíš ta plísen řekne:D

mak*
hodnocení

0x

Je teda fakt, že někdy to jde dost blbě. Nejčastější princip je to zmáčknutí dolů, nebo ze stran.

hodnocení

Zkusím ještě zítra i do stran,ale pak už fakt nevím.kdyby nešlo o jed,tak se taky nebojím s ním více manipulovat.

hodnocení

0x

Co takhle fotku v detailu.

jofa*
hodnocení

0x

A některý vůbec. Nedávno jsem šel s plastovou lahví tekutého podpalovače zpátky do obchodu, ať mi ji vedoucí otevře. Nepodařilo se to ani jemu. Tak dlouho to zkoušeli, až se uzávěr začal prokluzovat a bylo vymalováno. Ani u jiné se to nepodařilo. Vzal jsem jiný druh (výrobce) a bez problému. Pravda, mohl jsem uzávěr uříznout a přelít do něčeho jiného, ale bylo to z principu co prodávají za nepodařený výrobky.

hodnocení

Už nevím u čeho to bylo,nějaká kosmetika,také nešlo otevřít až prodavačka věc uplně rozbila a dali mi jiný.Je možné,že se to pokazilo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]