Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,sice vím,že závity s pojistkou,se musí ztlačit dolu a pak otáčet,ale at tlačím,otáčím,stále se jen protáčí.Docela se bojím větší manipulace,ikdyž v rukavicích,jde o fungicid Ortiva.Mohlo by se stát,že se závit prostě rozbil,nebo dělám něco špatně?děkuji za radu
Neznám tento přípravek, jen mě napadlo, některé zátky se pro otevření musí stisknout z obou stran a pak teprve otáčet. Není to tento systém?
Podívej se na zátku, často na ní bývá návod. Jen si musíme vzít brýle. Vlastní zkušenost. Jestli se protáčí, musí se zatlačit. Jestli je napevno, musí se po stranách, na určitém místě, stisknout. Takhle se třeba otevíráí Listerin a také nějaký Krtek.
Zítra si vezmu brýle a ještě jednou prostuduji.Prdlajs vidím,hledala jsem nějakou šipku,či co,nic neviděla,ani v návodě nenašla ,jen jsem to tedy prolétla
díky
Nene, spodní kraj uzávěru bývá pružný, a je třeba ho stisknout z protilehlých stran směrem k sobě a pak otáčet. V místě kde se má stisknout bývají vylisované vroubky...
Zatlačit a otočit, klasická pojistka. Jenže. Přípravek se odpařuje a zátku zalepí takovým způsobem, že už ji neotevřete. "Výhoda" větších balení přípravků.
Proč vzdávat. Víčko není pancíř. Nůž nebo dvě díry vrtačkou.
A některý vůbec. Nedávno jsem šel s plastovou lahví tekutého podpalovače zpátky do obchodu, ať mi ji vedoucí otevře. Nepodařilo se to ani jemu. Tak dlouho to zkoušeli, až se uzávěr začal prokluzovat a bylo vymalováno. Ani u jiné se to nepodařilo. Vzal jsem jiný druh (výrobce) a bez problému. Pravda, mohl jsem uzávěr uříznout a přelít do něčeho jiného, ale bylo to z principu co prodávají za nepodařený výrobky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.