Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mospilan - za jak dlouho mám postřik opakovat

Od: pp* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,když postříkám Vlnatku Mospilanem za jak dlouho mám postřik zopakovat?Má se pak kytička osprchovat?připadá mi že zmizí,ale za chvíli je zpět.Nebo napadne jinné květiny.Už jí má i sousedka mkterá bydlí daleko ale jezdíme k ní na návštěvy

mohla jsem ji nějak převést?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jambus*
hodnocení

2x

Náhodou mám návod k Mospilanu 20 SP v šuplíku.

Nepíšete jakou máte kytičku.Koncentrace přípravku a to kdy se postřik opakuje se u různých plodin liší.Např.u jádrovin : na mšice a vlnatky 5 gramu přípravku na 40 litru vody.A ochranná lhuta 28 dní.

A to opakování postřiku je taky různé ,ale pohybuje se okolo 14 dní -v závislosti na počasí.A s tím také souvisí vaše otázka ohledně sprchování rostliny.Obecně -sprchování rostlinám prospívá,ale ne v tomto případě.Snížila by jste tak učinost přípravku.

pp*
hodnocení

mám Nolinu,ale nakazil mi i ostatní pokojové rostliny.Myslela jsem,že je lepší je pak osprchovat,aby přípravek neponičil listy,

fanca*
hodnocení

0x

*slunce*Já jsem použila Mospilan na ibišky. měla jsem je poseté býlími broučky. Zašla jsem s tím do Čtyřlístku do Bystrce, poradoli mi Mospilan. Postřik jsem opakovala 2x po 8 dnech, a bylo po všem. Od té doby mně krásně kvetou až do dnes. Fanca

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]