Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Thuje smaragd nad 140 cm

Od: ellen* odpovědí: 1 změna:

Dobrý den, neměl byste prosím někdo tip na prodej kvalitní thuje smaragd (2ks), alespoň 140 cm výšky, nejlépe z e-shopu s dopravou a zasazením, ale není samozřejmě podmínkou, pokud by nešlo o e-shop, prosím nějaké zahradnictví jižní nebo střední Čechy a blízké okolí. Děkuji

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
zahrada-zizka.cz/...
zahradnictvi-spomysl.cz/...
zahradnictvi-flos.cz/...
Z těchto zahradnictví objednávám já. Rostliny sázím nejraději na podzim, protože více prší a mají tak šanci se ujmout. U větších rostlin je to nutné, nesázet v létě. Při výsadbě vyklepávám hlínu v kořenovém balu. Po zalití mi taková hlína, pokud uschla, vůbec nebyla schopná přijímat vodu a jehličnan se suchým balem mi uhynul. Na zahradě mám kvalitní hlínu a Smaragd neměl problémy se přizpůsobit.
Tuto tůji určitě nabízí mnohem víc zahradnictví.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]