Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zkušenosti s mini melounky, CUCAMELONS?

Od: id odpovědí: 5 změna:

Zdravím, dostala jsem 10 semen pro mě neznámé zeleniny. Pěstoval jste je někdo a s jakým úspěchem?

Děkuji za přínosné odpovědi.

gadar.cz/...

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Podrobnosti o pěstování zde - na PC si zapněte titulky a jejich překlad do čestiny. Říkají tomu CUCA MELONS.

joudic*
hodnocení

0x

bohuzel muzu jen napsat zkusenost s klasickym vodnim melounem ze sazenic, ve foliaku se mely fajn, jen hodne cestuju a nemohl jsem to poradne zalivat, vyrostlo par melounku max 20-25cm prumer a daly se jist lzici, ale byly vyborne

Jenže tohle není meloun, ale víc okurka. Mě to zaujalo, ale když jsem viděl 2-3cm plody tak jsem si říkal, že by mě to ani nebavilo sbírat či hledat pod listy.
liska5

Ale zase je to nezmar, dá se s ním obohatit jídelníček. A jestli se to dá nakládat, jako okurky, tak super. Zkusila bych vysít. Ale až od konce května a rovnou na místo. Tyhle věci rychle klíčí, snadno zmrznou a nemají rády přesazování. Aspoň moje zkušenost.

id
hodnocení

Děkuji za příspěvky. Bylo by fajn je mít na zahrádce a kdykoliv si zobnout, tak jako převislé jahody. Ty jsou také pořád k snědku. Když už mám semena, stane se ze mně Mičurin a zkusím to. Jen se bojím, zda u nás není na takovou rostlinu chladno. Jsme ve výšce 650 m. Rajčata i okurky v pohodě dozrají, uvidíme. Pokud se zadaří, dám vám vědět.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]