Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Anturie pokojová

Od: petr2000* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den všem, pěstujete někdo anturii? Já ji mám asi 7 let a ze začátku kvetla hodně a teď sice kvete, ale tak max. 2 květy. Jaké hnojivo byste pro anturii doporučili? Zalévám jednou za týden do zeminy odstátou vodou, je u okna na jih, na přímém slunci ale není. Listy má zdravé, hezké. Děkuji za odpovědi. Petr

Anturie pokojová

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

cesmina*
hodnocení

0x

Ze začátku byla něčím na kvetení nadopovaná ze zahradnictví .Letos jsem koupila Kristalon květ a plod a tak ji tím přihnojím .Jinak jsem ji dřív přihnojovala hnojivem na pokojovky. Mám ji na podobném místě jako vy a pravidelně ji rosím.

petr2000*
hodnocení

Dobře, děkuji.

anakonda*
hodnocení

0x
Já taky měla asi pětiletou, hnojila jsem ji spec. hnojivem, měla správnou hlínu a přesto měla jen jeden květ za rok... Jsem ji vyhodila.

dan*
hodnocení

0x

Doporučiji více zalévat, já jí zalévám vydatnou zálivkou 2x týdně hezky kvete a roste taky pořádně.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]