Je možné, aby takto vypadala miska/ pítko pro ptáky po zimě? Je to nějaká napodobenina kamene a byli k přiděláni ještě dva malí ptáčci. doplněno 08.04.20 12:00: Tak to je super. Venkovní pítko pro ptáky na zimu dávat domů? Ty levné krámy nás jednou zlikvidují. Jen mně přišlo divné, že se až tak rozdrobí. Jako na dva, této, čtyři kusy bych pochopila, ale takto...? Jinak díky za odpovědi
Ona to opravdu bude kombinace nekvalitního materiálu (který ani nebyl moc silný), vody a mrazu.
My loni pořídili levnější masivnější variantu se šnekem. Čekala jsem, že po zimě bude kaput, ale vydrželo. Jen se kousek oprýskl na dně. Stěhovat domů ho před zimou nehodlám. Kdyby bylo lehčí, otočila bych ho, aby v něm nebyla voda. M.
Zdravím. Taky mi přijde jako "přejeté autem". Ono ale není vhodné dávat pítko pro ptáky na zem, protože tam ptákům hrozí nebezpečí od psů, koček, lasiček... Je lepší dát pítko někam do výšky, alespoň na vyvýšený špalek či podstavec. A jak je vidět, ani pítko na zemi není v bezpečí. Ida
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.