Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde sehnat velké pokojové květináče

Od: mamacita2* odpovědí: 3 změna:

Prosím o radu, kde seženu nějaké pěkné pokojové květináče o rozměrech 60 a 65 cm. Radši bych hranaté a ne barva terakota. Děkuji.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
hodnocení

2x

Tak bych ti doporučil návštěvu Berounských Hrnčířských trhů,tam byl letos výběr od keramiku z celé ČR ale i ze Slovače Maďarska I Německa.Koná se dvakrát ročně květen a září.Jinak také Globus,zahradní služba.

JABRAKA

Kde sehnat velké pokojové květináče

paja*
hodnocení

2x

Tady jsou krásné

joy.cz/...

doplněno 15.10.08 09:44:

Pak ještě tady , ale jsou taky drahé

palmycycasy.cz/...

doplněno 15.10.08 10:01:

Celkem hezké jsem viděla i v OBI.A jistě jsou i podstatně levnější:)

mamacita2*
hodnocení

Díky za rady. Vyřešila jsem to nakonec tak, že jsem koupila černý maltovník a použiji ho jako velký květináč, který si už sama dozdobím. Nemám ráda terakotu a byt, kde má být tento květináč umístěný je laděný do čerobílé barvy. Objížděla jsem všechny obchody jako Baumax, OBI, Hornbach, ale bohužel nic. Tak přeji všem krásný večer.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]