Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Namrzlé macešky, do tepla?

Od: maky® odpovědí: 6 změna:

Hezké mrazivé a slunečné ráno všem, na okně mi po noci - 6 v truhlíku leží macešky. Vzpamatují se, když je vezmu do tepla, nebo budou mít ještě větší šok? Nebo jim pomůže to sluníčko, které již nyní sluní? Nebo je s nima ámen? Děkuji za odpověď. :)

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Hlavně nepřenášet do tepla, nechte tam, kde jsou. Zase se zvednou. Přenesením do tepla by dostaly teplotní šok a mohla byste se s nimi rozloučit.

doplněno 01.04.20 10:44:

Vidíte, že jsou odolné. Nechte je tam, kde jsou.

hodnocení

děkuji, už se zvedly *ua* a co na noc alespoň do chlakdné chodby?

72mona3*
hodnocení

2x

Já bych je tam nechala a doufala ;) Já mám každé ráno "mrtvé" tulipány a během dne se krásně zvednou. M.

01.04.20 09:06
hodnocení

díky ;)

hodnocení

2x

Taky mám tu zkušenost, že se přes den zvednou. Tak snad už víc mrznout nebude:)

hodnocení

Na dnešek zase mrzlo, ale jsou již otužilé a snáší to dobře, ráno byly v pořádku.:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]