Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Čím zakrýt hyacint před umrznutim

Od: adamova odpovědí: 6 změna:
Prosim, čím zakrýt polorozkvetlý hyacint před umrznutím? Děkuji.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Nemusíte přikrývat, vydrží. I když to po mrazech tak nevypadalo, tak hyacinty se vzpamatovaly všechny.

jabraka*
hodnocení

0x

Hyacint odolá i -6 stC.To je poslední zkušenost.Meruňka to odnesla.Jinak by stačil plastový kelímek.

JABRAKA

id
hodnocení

0x

Zakrývám průhledným litrovým plastovým kyblíčkem od utopenců. Nyní je u nás již mínus 8 st. a do rána daleko.

hodnocení

0x

Ano, hyacint je trvalka, které mrazy nečiní potíž. Nikdy zcela nezmrzne. Nevýhodou starších kusů je jen to, že mají menší květ. Ovšem pokud si někdo koupí ty nakvetlé teď v Kauflandu a dá je ihned do země, tak je možné, že opravdu zahynou, protože jsou ze skleníku. Nejlepší je sázet hyacinty na podzim a na jaře jsou pak v pohodě.

hodnocení

0x

A co je přehodit bublinkovou fólií? Stačí dopoledne sundat...

hodnocení

0x

Mám veliký keř růžových hyacintů na Čertíčkově hrobečku. Letos jsem napočítala celkem 13 stonků. Po těch mrazech přišel manžel a sdělil mi, jaká je to škoda, že hyacinty na psím hrobečku zmrzly.

Nebyla to pravda, zase se vzpamatovaly. A těším se, až pokvetou. Bude to krásná kytice a Čertík si ji zaslouží. Jaga.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]